Uncategorized

#11 – JERNEY SIMONIS

De eerste weken sinds de lancering van Port of Women zijn voorbij gevlogen. Initiatiefneemster en lid van Jong Havenvereniging, Jerney Simonis, kreeg veel positieve reacties en veel goede ideeën om uit te werken.

Waar kwam het idee vandaan en wat staat er te gebeuren tijdens een eerste event voor vrouwen met een passie voor de haven? Alle ins en outs over Port of Women komen aan bod tijdens een goed gesprek met Jerney in deze Portcast Special.

#10 – RENÉ DE VRIES

Op 22 juli deelde (Rijks-)Havenmeester René de Vries zijn ervaringen met Ronald Schinagl en Gerrit Peekstok tijdens de eerste editie van de Huiskamer van de Haven. Corona zorgde voor een nieuwe dynamiek in de haven. Maar hoe weten we bijvoorbeeld vooraf of een schip veilig terrein is?

Wat als veel havenpersoneel tegelijk ziek wordt? Hoe worden, met alle beperkingen, toch crew changes geregeld. En on top of the list, wat leert de Rotterdamse haven deze crisissituatie?

#9 – SABINE BRUIJNINCX

In gesprek met Sabine Bruijnincx over Port Stories 2020! De nieuwe digitale versie van de Wereldhavendagen

#8 – HERRIE IN DE HAVEN

Een bijzonder hart onder de riem uit de haven voor iedereen die het in deze coronatijd lastig heeft. Woensdag 8 april om 12:00 in de middag klonken de scheepstoeters in de haven door de stad! In de hoop dat iedereen het kon horen. Wij waren erbij samen met Koen Jellema!

PORTCAST HEADLINES

Iedere week in een paar minuten op de hoogte van het laatste havennieuws